Hei!

Olen 47-vuotias keski-ikäinen nainen keskisestä Suomesta. Tähän ikään mennessä olen kouluttautunut jo moneen ammattiin. Lukion jälkeen en tiennyt mikä minusta isona tulisi, joten summassa hain opiskelemaan floristiksi Mäntsälään. Siitä koulusta pidin kyllä paljon, mutta omalta alalta se ei tuntunut. Halusin päästä opiskelemaan kirjanpitoa ja näin ollen hain Seinäjoelle ammattikorkeakouluun tradenomilinjalle. Valmistuin jouluna 2002 laskentatoimen tradenomiksi.

Vieläkään minusta ei tuntunut, että olisin ollut omalla alallani ja jaksaisin tehdä toimistotöitä, joten ajauduin tehdastyön jälkeen yrittäjäksi keittiökalustemaailmaan. Aika, jonka sitä tein oli mielenkiintoista ja pidin työstäni. Kaupan ala tuli myös tutuksi, kunnes lähdin opiskelemaan työn ohella puutarhuriksi Jämsän ammattiopistoon. Itsenäisen yrittäjän elämä alkoi kiinnostamaan uudelleen ja ostin viherrakennusyrityksen vuonna 2019. Tällä alalla olen edelleen, mutta vain pienimuotoisesti enää.

Oma hyvinvointi alkoi kiinnostamaan enemmän noin 10 vuotta sitten. Näin se vain on, että kun ikää tulee lisää niin alkaa vielä enemmän miettiä tulevaisuuttaan. Olin jo Seinäjoen aikaan tutustunut verkostomarkkinointiyritykseen, mutta jätin sen tyhmyydessäni pois. Eihän nyt 25-vuotias mitään ravintolisiä tarvitse? Näin minä ajattelin silloin.

Neolife tuli siis uudelleen elämääni 10 vuotta sitten ja huomasin kuinka paljon olin kuitenkin kaivannut tiettyjä ravintolisiä, joihin olin jo 90-luvulla törmännyt. Aloin käymään Neolifen koulutuksissa ja tajusin kuinka väärässä olinkaan ravintolisien suhteen ollut. Kyllä niitä tarvitsee nuorena ja myös jo lapsena. Näiden koulutusten myötä aloin koko ajan enemmän kiinnostua ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Halusin ja edelleen haluan oppia lisää, koska ala on niin laaja. Tammikuussa 2023 sain koulutetun ravintovalmentajan paperit käsiini ja olen niin onnellinen. Nyt tiedän löytäneeni oman juttuni, missä on sydän mukana ja rakastan omaa työtäni. Toivon tämän myötä, että voin auttaa myös sinua löytämään lisää hyvinvointia omaan elämääsi ja tarjota sinulle kokonaisvaltaista ravintovalmennusta juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Kuva: Photo Kaisu-Leena
Scroll to Top