Yksilöllistä ravintovalmennusta

sinulle, joka haluat

  • lisää energiaa ja keventää oloasi
  • tehdä elämäntapamuutoksen
  • oppia syömään oikein
  • tehdä parempia valintoja
  • saada tukea matkallesi

Ravintovalmennuksen tavoitteena on saavuttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ruokavalion avulla, saada lisää energiaa omaan tekemiseen ja jaksamiseen. Tämä auttaa nauttimaan omasta elämästä ja antamaan itsestään enemmän omalle perheelle ja varsinkin itselleen.

Ruokavalioita on niin moneen junaan, että kuka vain voi tarvita sen kanssa apua. Minä tarjoan sitä sinulle sopivin keinoin ilman mitään pakkoa. Tarkoituksena on löytää juuri sinulle sopiva ruokailurytmi, ruokavalio ja tavoitteet. Valmennan sinua valitsemaan paremmat vaihtoehdot, syömään oikein ja tarpeeksi sekä annan henkilökohtaisen tuen matkallesi.

Ravintovalmennus koostuu alkutapaamisesta, ruokapäiväkirjan analyysistä, suunnitelman teosta, seurantatapaamisesta ja tsemppitapaamisesta. Se sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Tämä on sinulle, joka haluat parantaa terveyttäsi syömällä oikein ja riittävästi. Suunnitellaan yhdessä sinulle yksilöllinen ruokavalio. Ilon kautta eikä niin vakavasti!

Elämäntapamuutosvalmennuksella

kohti pysyvää muutosta

Elämäntapamuutosvalmennus on laajempi ja pitkäaikaisempi prosessi muutokseen ja edellyttää pidempää valmentamista. Muutoksia tehdään pikkuhiljaa ja katsotaan työn tuloksia pienin askelin. Liian suuret muutokset johtavat usein epäonnistumiseen, vaikka nekin ovat sallittuja. Olemme vain ihmisiä, joten meille täytyy antaa mahdollisuus epäonnistumiseen tai retkahdukseen. Tämän vuoksi elämäntapamuutos tehdään hitaasti muuttamalla sinun omia rutiinejasi ja se ei ole helppo tie kenellekään.

Valmentajana haluan auttaa sinua suunnittelemaan pienet ja isot muutokset oman elämäsi arkirutiineihin, ruokailurytmiin, ruokavalioon, liikkumiseen (jos tarvetta on) ja sairauksien hoitoon ruokavalion avulla. Sinä itse laitat itsellesi tavoitteet ja minä autan sinua saavuttamaan ne. Yhdessä onnistutaan muuttamaan sinun elämäsi, mutta sinulla pitää olla siihen halu!

Elämäntapamuutosvalmennus sopii kaikille, jotka haluavat enemmän energiaa oman arjen pyörittämiseen ja terveellisempiä vaihtoehtoja ruokien suhteen.

Varaa aika valmennukseen!

Scroll to Top